“Onze grootste kracht is het feit dat onze klanten tijdens het hele traject één aanspreekpunt hebben. Dit bevordert het vertrouwen.” Aldus Arnoul van Truijen van VT Zonwering, een gespecialiseerd bedrijf in het leveren, monteren en repareren van alle typen zonwering en dealer van het merk Weinor, marktleider van hoogwaardige terrassystemen.

Paradepaardje bij VT Zonwering is de terrasoverkapping Terrazza van Weinor. Deze overkapping beschermt tegen alle weersinvloeden en daarmee wordt het terrasseizoen aanzienlijk verlengd. Met de onderbouwelementen kan van de Terrazza – met behulp van de schuivende glaswanden – een echte buitenka-mer gemaakt worden. De Weinor Terrazza kan ook worden voorzien van diverse soorten zonwering, verlichting en heaters.

‘VT Zonwering: klein in omvang, groots in uitvoering.’

Maar ook voor alle andere typen zonwering, rolluiken, binnenzonwering of horren bent u bij VT Zonwe-ring aan het juiste adres. Want zelfs in de wintermaanden kunt u zonwering gebruiken om meer energie te besparen. Zonwering heeft namelijk een dubbele isolerende werking. In de zomer houdt het de warmte buiten, waardoor het binnen fris en koel blijft. In de winter gaat het precies andersom. Door ‘s avonds de rolluiken te laten zakken of de jaloezieën, lamellen of plissés te sluiten, houdt u de warmte binnen. Door zonwering ’s zomers én ‘s winters slim te gebruiken, kunt u dus besparen op uw energiekosten.