Sporting De Rijp gaat binnen- kort zijn 6e seizoen in. In 2009 openden Sabine en Stefan van den Hove hun sportschool Sporting de Rijp. Een intieme sportschool voor Graft-De Rijp en de omliggende dorpen en polder.

De sportschool helpt mensen om hun conditie op peil te houden en te verbeteren. Bewust leren bewegen is daarbij erg belangrijk. Sporting De Rijp kan sporters ook ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties via gerichte en persoonlijke programma’s. Men krijgt advies en begeleiding in een rustige omgeving en waar nodig, wordt dat gecombineerd met fysiotherapie.

Sporting De Rijp is kleinschalig waardoor veel mensen zich thuis voelen, zowel beginners als getrainde sporters. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Men kan meedoen met groepslessen en individuele fitnessprogramma’s volgen.

Een overzicht van het aanbod staat op www.sportingderijp.nl. Voor bedrijven en organisaties is er de mogelijkheid voor “bedrijfsfitness”. Er kunnen speciale programma’s worden gemaakt, toegespitst op de kenmerken van verschillende bedrijven. Veel ondernemers hebben samen met hun medewerkers hun weg naar Sporting de Rijp gevonden. Sporting De Rijp is aangesloten bij Fitpas.nl, waardoor er voor verschillende bedrijven een kortingsregeling geldt, mits ze zijn aangesloten bij deze organisatie.

Sporting De Rijp heeft een afdeling fysiotherapie. Deze is gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en arbeidsgerelateerde klachten. Tevens worden behandelingen gegeven in het kader van pre-en postoperatieve ingrepen.

Er zijn gespecialiseerde programma’s voor o.a. heup-, knie- en rug revalidatie.

Regelmatig worden Workshops gegeven over rugklachten. De Fysiotherapie is aangesloten bij het KNGF en het Kwaliteitsregister, en de meeste zorgverzekeraars zijn gecontracteerd.

Voor meer informatie:
www.sportingderijp.nl
G.G schipperstraat 8
1483 GE De Rijp