‘Als schoonheidsspecialiste, visagiste en haarstyliste ontvang ik u hartelijk in mijn salon. Ik ben gespecialiseerd in permanente make-up en het liftend epileren van wenkbrauwen.’

‘Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken volg ik jaarlijks cursussen aan het Dr. Baumann instituut in België. Veertien jaar geleden maakte ik zelf kennis met Dr. Baumann in de TV- wereld. Ik heb daar negen jaar gewerkt als visagiste/haarstylist en liftend epileer specialist. Voor epileren heb ik mijn eigen techniek met een prachtig resultaat. Liftend epileren is de naam geworden die Wendy van Dijk ooit heeft bedacht voor de wijze waarop ik epileer: “Fran dit is gewoon liftend epileren wat jij doet!”.

De lijn bionome verzorgingsproducten die ik in mijn salon gebruik zijn ook van Dr. Baumann. De producten zijn 100% natuurlijk en zonder aanvullende chemische stoffen die de huid verouderen of een allergie kunnen veroorzaken. In de gehele lijn van verzorgingsproducten zitten enkel huideigen stoffen.’

Bij Frannie kunt u ook terecht voor prachtige permanente make-up. ‘Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Nouveau Contour, The Power in Permanent Beauty. Bij permanente make-up is het van groot belang dat het natuurlijk overkomt en dat het mooi, passend in de juiste kleur, wordt aangebracht. Wat ik het meest hoor na een behandeling voor permanente make-up is: “Dit had ik jaren eerder moeten doen, ik heb er veel plezier van!”.

Niet permanente make-up behoort ook tot de mogelijkheden. Daar hanteer ik een techniek uit Amerika voor, de ‘Face Airbrush Beauty’. Ik breng door middel van een apparaat een prachtige natuurlijke foundation aan in de kleur van uw huid. Zo krijgt u een prachtig egale huid waarvan niet te zien is dat er foundation op zit. Een aanrader voor bruidsmake-up! U heeft er geen omkijken naar en het blijft 24 uur lang, ook met emotie, prachtig zitten. Ook kan er voor een totaalarrangement worden gekozen met bruidsmake-up en bruidskapsel. Voorafgaand aan de grote dag is er een proefsessie in mijn salon. Op de dag van de bruiloft zelf zal ik op locatie aanwezig zijn, eventueel ook voor gasten.

Tot slot: mijn passie is iets mooier maken dan het misschien al is, met tijd en hartelijkheid voor de klant!