Onbetwist de epileer- en permanente make-upspecialist

“Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect en verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwem-bad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt of u door weer en wind loopt. Zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt: uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats.”

Altijd een verzorgde uitstraling!

“Zelfs wanneer alle gewone make-up ver-wijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen, bespaart u zich dagelijks veel tijd.”

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
“Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft onder andere te maken met natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Als het vervaagd is, kunt u altijd de kleur opfrissen.

Het gaat niet alleen om de lijntjes of de contouren, maar om het totale gemak dat u jarenlang elke dag opnieuw ervaart. Voordat er gepigmenteerd zal worden, wordt er eerst voorgetekend. Dan zoeken wij samen de juist kleur uit die het beste bij u past. Pas als alles naar wens is, wordt begonnen met pigmenteren.”

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?
“Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avondmake-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.”

Is permanente make-up veilig?
“Ja! Wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.”