Wilt u even helemaal weg van de dagelijkse sleur? En wilt u eens echt tot rust komen? Laat u dan eens heerlijk verwennen in onze schoonheidssalon. Er gaat een wereld voor u open! Wij staan voor kwaliteit, gastvrijheid en voor persoonlijke aandacht. Wij laten de wereld voor wat die is en heten u van harte welkom in een andere wereld waar pure verwennerij, comfort en luxe kern- begrippen zijn.

Giyan heeft vooral de oosterse kunde en technische ervaring in de praktijk gebracht en dit in combinatie met de westerse producten en technieken. Dit is echt een onvergetelijke ervar- ing. De reacties zijn dan ook lovend!

Bij Giyan kun je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen voor het gezicht en lichaam. Manicure en korte behandelingen zoals harsen, epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen. Alle behandelingen beginnen eerst met een kopje koffie of thee.

Zij heeft opleidingen in China en Nederland gedaan en heeft hiervan de diploma’s en certificeringen be- haald. Tevens is zij lid van ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheids- verzorging. Er wordt gewerkt met MEDEX en Fresh Minerals.

‘Na 2 jaar al een begrip in De Rijp!‘

Giyan heeft voor deze merken gekozen omdat beide merken niet op dieren zijn getest, bekend staan om de goede werking en zeer vriendelijk zijn voor de huid! Bovendien zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Ook de massage’s zijn erg populair bij Giyan. Het is dan ook geen verrassing dat haar klanten graag terugkeren in de salon!

De salon is voor mensen met een handicap toegankelijk door de rolstoel vriendelijke ingang en behandelruimte met aangepaste behandelstoel.

Adresgegevens
De Volger 25
1483 GA De Rijp
(0299) 673 568
+31 (0)6 43851137

info@giyan.nl
www.giyan.nl