Een frisse blik op de bedrijfsboekhouding, iemand die het financiële huishouden in kaart brengt en precies weet wat voor verbetering vatbaar is. Zo iemand vindt men bij Overman Administratie. Wie op zoek is naar een tijdelijke ondersteuning van de financiële afdeling, vindt bij Overman Administratie een expert die thuis is in vrijwel ieder aspect van het administratieve spectrum.

Overman Administratie is ervaren en bedreven in het vlekkeloos bijhouden van alle onderdelen van de administratie en alle fiscale bijkomstigheden. Maar minstens zo belangrijk is de expertise op het gebied van advies, budgettering en planning. Overman Administratie helpt niet alleen de cijfers inzichtelijk maken te maken, men zorgt ook voor ondersteuning bij het bepalen van de financiële koers van een onderneming, bijvoorbeeld door het presenteren van een financieel plan, inclusief prognoses en analyses. Men stelt desgewenst periodieke managementrapportages op, maar ook investeringsanalyses, of rendementsberekeningen. Juist op zoek naar een financieel adviseur bij het inzichtelijk maken van rapportages als een balans of liquiditeitsprognose? Ook voor deze vragen bent u bij Overman Administratie aan het juiste adres. ‘Overzicht geeft inzicht’, zo luidt het devies.

Samenwerken met Overman Administratie kan op diverse manieren. Op afstand, door het kantoor in te schakelen op project- of permanente basis, bijvoorbeeld. Wie echter graag tijdelijk een expert ‘in huis’ wil halen, is ook van harte welkom. In alle gevallen krijgt de opdrachtgever te maken met iemand die zijn sporen in administratief management ruimschoots heeft verdiend, op een breed terrein aan vakgebieden.

Overman Administratie haalt de feiten uit de cijfers naar boven. Cijfers die precies aangeven wat de juiste fi – nanciële situatie is; een schat aan informatie voor iedere
onderneming, want zo ontdekt men de kansen en de knel- punten binnen de financiële bedrijfsvoering. Met die kennis kan ieder bedrijf een volgende stap zetten naar een gezonde financiële toekomst.

Overman Administratie biedt helderheid. In duidelijke taal en afgestemd op de wensen en vragen van de opdrachtgever. Neem de proef op de som en maak een afspraak. Op een moment waarop dit het beste schikt; desgewenst zelfs ’s avonds.

Overman Administratie
Boeijerstraat 29
1483 TG De Rijp
+31 (0)6 129 695 92
info@overmanadministratie.nl
www.overmanadministratie.nl