Gevestigd in De Rijp maar met een kantoor in China, waar de kwaliteitscontrole plaatsvindt. Alle lampen zijn uitvoerig getest en voorzien van de keurmerken: CE, RoHS en TÜV Nord. Hierdoor meten ze zich moeiteloos met het topsegment wereldwijd.

Jan-Willem Zimmer, oprichter van Lux Systems: “Voor bedrijven die willen weten wat het inhoudt om over te gaan op LED-verlichting maken wij een gratis energiescan. Door het gebruik van LED-verlichting is er een structurele energiebesparing, een beter lichtcomfort, verlaging van de CO2-uitstoot en vermindering van afvalstromen dankzij de lange levensduur. Die bedraagt maar liefst 50.000 branduren!”

Lux Systems adviseert o.a. het midden- en kleinbedrijf, installateurs en gemeentes. Zimmer: “Wij realiseren projecten van A tot Z: van installatie tot oplevering. Door goede samenwerking met fabrikanten, leveranciers en LED-verlichtingsproducenten in Europa en China garanderen wij producten die voldoen aan de hoogste Europese standaarden en eisen.”

Financieel rendement van 70%
LED-verlichting van Lux Systems geeft een gemiddelde besparing van 70% op de investering. U begint al met terugverdienen vanaf dag 1.

LED-verlichting staat sinds 2009 op de Energielijst van de Energie Investeringsaftrek (EIA). Ondernemers die investeren in energiezuinige LED-verlichting kunnen via de EIA en KIA rekenen op een fiscale vergoeding van maximaal 38% van het investeringsbedrag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende energiescan kunt u contact opnemen met Jan-Willem Zimmer:

Lux Systems
M.C van Voordenstraat 12
1483 GB De Rijp
T: 0299 675041
jzimmer@luxsystems.nl
www.luxsystems.nl