Al sinds 1996 timmert (en schildert) Aannemersbedrijf Koos Koning hard aan de weg. Het door Monique en Koos Koning opgerichte bedrijf is dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de polderdorpen.

“Loyaliteit en een persoonlijke benadering richting de klant kenmerken onze onderneming. Wij zijn altijd bereikbaar.Voor spoedeisende zaken en noodgevallen ook buiten kantooruren. Het werk wordt tot in de puntjes geregeld en gemaakte afspraken komen wij na!”, aldus eigenaar Koos Koning.

Totaalpakket
Aannemersbedrijf Koos Koning werkt samen met een selecte groep onderaannemers van wie het geleverde werk aansluit bij de kwaliteit die wij willen leveren. Vooral de samenwerking met Beemster Schilders, zusterbedrijf van Aannemersbedrijf Koos Koning, is hier een goed voorbeeld van. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij de Beemster Schilders terecht!

6% BTW
De BTW op arbeid is per 1 maart 2013 tijdelijk verlaagd van 21% naar 6%. Deze BTW-verlaging loopt tot 1 juli 2015. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Chris van Wanrooij, werkvoorbereider en calculator: “Als u verbouw- of onderhoudsplannen heeft aan uw woning, dan is dit hét moment om eens contact op te nemen voor een aantrekkelijke offerte. Door deze korting kan het voordeel namelijk flink oplopen. Wacht dus niet langer met het aanpakken van uw badkamer, toilet of zolderverdieping!”

Bouwplannen?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.

Aannemersbedrijf Koos Koning
0299 – 683463
info@kooskoning.nl
Bamestraweg 7 – Middenbeemster