Vorig jaar april stond Kia Ora Candles in het PolderMGZN. Er is veel veranderd in een jaar! Vol trots kunnen wij u mededelen dat we per 1 oktober onze eigen cadeauwinkel in het centrum van Monnickendam hebben. De winkel heet Kia Ora Gifts & Workshops.

Vorig jaar boden wij een kerstworkshop aan welke een ongekend succes bleek! Na de kerstworkshop volgde een Paasworkshop en ook deze workshop was een groot succes. Een dusdanig succes, dat wij geregeld in de woonkamer van Nynke stonden te werken vanwege de grote groepen.

Begin dit jaar kwam het winkeltje in Monnickendam op ons pad. Wij vonden het tijd om uit te breiden en de grote sprong te wagen. Op 1 oktober kregen wij de sleutel en zaterdag 11 oktober konden wij open.

In onze winkel verkopen wij originele cadeauartikelen voor elke gelegenheid. Onze voorraad is klein zodat wij continu ons assortiment kunnen vernieuwen en u dus geregeld nieuwe artikelen bij ons kunt vinden. Wij zijn op zoek gegaan naar ‘kleine ondernemers’ die met passie een eerlijk product maken.
Ook verkopen wij merken als JP collectie, Bastion, Zzier, Light House en natuurlijk kaarsen van Kia Ora Candles.Wij werken nog steeds samen met het RIBW in Wormerveer (dagopvang voor mensen met een psychiatrische of psychosociale stoornis). Zij maken voor ons producten voor de workshops maar ook artikelen die wij kunnen verkopen in de cadeauwinkel. Ook hebben zij voor ons de winkelinrichting voor een deel verzorgd.

Naast cadeauartikelen geven wij workshops in de winkel. De workshops zijn alleen op inschrijving te volgen. Elk kwartaal zullen er 2 of 3 workshops aangeboden worden. In de winkel is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Uiteraard komen wij ook graag op locatie een workshop geven.

Alle informatie over de workshops en eventuele aanbiedingen zijn te vinden op www.kiaoragiftsenworkshops.nl

Wij heten u van harte welkom in onze winkel op het Zuideinde 20a in Monnickendam!

Groeten,
Nynke en Carolien
Kia Ora Gifts & Workshops