Als Keurslager vindt Han de Vries het belangrijk dat hij weet waar zijn vlees vandaan komt. Hij verkoopt vlees van Hol- landse bodem, waarbij het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. ‘Door veel aandacht te besteden aan de complete keten van ons vlees, kunnen onze klanten te allen tijde een kwalitatief hoogstaand stukje vlees verwachten. Dat is waar wij voor staan.’

‘In de afgelopen 10 jaar als Keurslager in De Rijp zijn wij altijd bezig geweest met het verder ontwikkelen van onze kwaliteiten en specialismen. Vrijwel alles wat wij onze klanten aanbieden komt uit onze eigen keuken. Verse, eerlijke producten, waarvan we weten waar het vandaan komt en hoe het gemaakt is. Sinds 4 jaar hebben we ook een winkel in Middenbeemster. Van hieruit kunnen we nog meer mensen kennis laten maken met lekker eten. Neem bijvoorbeeld ons rundvlees.. Dat is niet zo maar rundvlees: wij kiezen al sinds jaar en dag ons vlees zelf uit bij de boer uit de regio. Het vee wat hier vandaan komt voedt zich met vers gras en lekkere klavertjes en wordt met groot respect behandeld. Dankzij deze goede behandeling en uitstekende verzorging leveren de Hollandse dikbilrunderen mooi mager vlees wat vol met smaak zit en botermals is.

Ook ons varkensvlees is van Hollandse bodem: wij bieden namelijk vlees van het Beemsterlant’s Varken aan. Deze varkens worden gehouden in een groepshuisvesting, voorzien van stro. Door vlees van deze varkens aan te bieden dragen wij direct bij aan het welzijn van de dieren. Door de goede verzorging is het vlees van het Beem- sterlant’s Varken heerlijk mals, vol van smaak en constant van kwaliteit.’

´Kwalitatief hoogstaand vlees!´

Wellicht kent u ons Keurslager-team ‘Han de Vries’ al van de Paasveetentoonstelling, een bekende traditie in Noord-Holland. Het team neemt al jaren deel aan dit jaarlijks terugker- end evenement waarin slagers kunnen laten zien wat voor kwaliteit en welk rundvlees ze in de winkel verkopen. ‘Deze transparantie is voor ons erg belangrijk. De Keurslager uit De Rijp en Middenbeemster heeft al diverse mooie prijzen in de wacht gesleept. Tijdens de Paasveetentoonstelling van 2013 werd het team zelfs reservekampioen.’

Bij Keurslager Han de Vries kan iedereen terecht voor een eerlijk, smaakvol en Hollands stukje vlees. Het deskundige team van slagers en verkoopsters staat dagelijks klaar om hun klanten te helpen en te adviseren bij hun aankoop. Want de Keurslager gaat graag een stap verder voor zijn klanten.