Jip Automobielen: opgericht in september 2003 in de Noord Beemster. Vanwege de groeiende bedrijfsactiviteiten zijn zij in oktober 2005 uitgeweken naar industrieterrein de Volger in De Rijp. En ook in De Rijp ging deze groei weer gestaag verder: zij zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Aan de G.G. Schipperstraat 2 levert eigenaar Jip de Lange een totaalpakket aan diensten voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Jip de Lange: “Onze werkplaats is uit- gerust met luxe apparatuur en gereedschappen, waarbij wij ook up-to-date blijven met de nieuwste technieken. Door te blijven investeren in de juiste apparatuur en kennis kunnen wij voor een scherpe prijs service en kwaliteit verlenen.”

Zo heeft Jip Automobielen op dit moment drie eerste monteurs in dienst: Maarten Verdonk, Nico van der Starre en Jip de Lange. Ook timmert Bas Stoop hard aan de weg als aanstormend talent en volgt op dit moment de monteursopleiding.

“Service & kwaliteit voor een scherpe prijs!”

De aangeboden occasions worden in de werkplaats nagelopen, gepoetst, APK gekeurd en afleveringsklaar gemaakt. Ook kan het voertuig tenaamgesteld worden. Mocht de auto die u zoekt niet op de site staan, laat dan weten wat uw wensen zijn en Jip Automobielen gaat voor u op zoek!

Jip Automobielen
G.G. Schipperstraat 2
1483 GE De Rijp
Industrieterrein De Volger
(0299) 69 01 61
www.jipautomobielen.nl
info@jipautomobielen.nl

Jip Automobielen is RDW erkend.