‘Koop het bij de man die het ook maken kan‘ was en is nog steeds het motto van Installatiebedrijf Dekker BV. Vroeger aanwezig in de Westbeemster en De Rijp en sinds 1998 gevestigd aan de Bamestraweg te Middenbeemster. Nadat overgroot-opa J. Dekker de molploeg medeontwikkelde, waarvan er later zelfs een paar naar China zijn geëxporteerd, en opa P.C. Dekker de eerste cv-ketels in de Beemster plaatste, heeft dit bedrijf door de jaren heen een specialisme opgebouwd welke bekend is in Graft-De Rijp / Beemster maar ook ver daar buiten.

Met onze medewerkers en inleners doen wij ons uiterste best om bij onze klanten een cv-ketel, een dakgoot, een platdak, een waterleiding, een gasleiding, een riool, het sanitair te onderhouden, te vernieuwen en/of te repareren.

Ook voor duurzaam kunt u bij ons terecht. Warmte uit lucht, bodem, zon maar ook afvalwater is ons niet vreemd. Een recent voorbeeld hierin is het Fort Resort Beemster waar alle facetten aan bod kwamen, maar ook een woonhuis in Naarden of het Pro-rail station in Wormerveer. Verder zijn we werkzaam voor aannemers, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, restaurants, fabrieken, bedrijven maar ook vooral particulieren. Door de kennis, de gemoedelijkheid en flexibiliteit van onze monteurs, maar ook die van onze leveranciers hebben wij voor 98% alleen maar tevreden klanten, een uitzondering natuurlijk daargelaten.

Wij kunnen denken en doen als de opdrachtgever, maar we zijn ons er ook van bewust dat je niet eenieder tot volle tevredenheid kan helpen, maar je best doen en service blijven verlenen is ons standpunt, daarom nogmaals: ‘Koop bij de man die het installeren en repareren kan!’

Heeft u het idee dat u teveel energie verbruikt, dan kunnen wij uw woning een scan geven en de pijnpunten lokaliseren waarna wij eventuele bezuinigingen voorstellen.

Wilt u een goedverzorgde installatie met uitstekende service of vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en ervaar waar Installatiebedrijf Dekker BV al bijna 100 jaar voor staat!