Introductie

In deze luxe ondernemersglossy geven wij bedrijven de kans zich te presenteren aan de inwoners van de poldergemeenten Beemster, Graft-De Rijp en Schermer. We willen met dit blad alle inwoners van de gemeenten laten zien wat voor prachtige bedrijven we hier in onze omgeving hebben. Het wordt dan ook, twee keer per jaar, gratis huis-aan-huis verspreid.

De eerste twee edities in Graft-De Rijp bleken erg succesvol. Vandaar ook de uitbreiding naar de Beemster en Schermer. De oplage gaat hiermee van 3.000 naar 10.000! Leuke stukjes van bevlogen ondernemers sieren het blad. Trots op wat ze bereikt hebben en nog gaan bereiken! Ook zijn er diverse interviews met (lokale) beroemdheden en bestuurders. Kortom, een uniek concept in deze regio.

Bereik

Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid in de dorpen: De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Klaterbuurt, Markenbinnen, Middenbeemster, Noordbeemster, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oterleek, Schermerhorn, Stompetoren, West-Graftdijk, Westbeemster, Zuidoostbeemster en Zuidschermer. Dit levert u een direct bereik op van 20.843 inwoners!

Tarieven

Neem voor een vrijblijvende offerte gerust eens contact met ons op. Tim Deitmers is hiervoor te bereiken op 06 4181 6636, info@poldermgzn.nl.