Stel Arie, 5 jaar oud, de vraag: Wat is de hoofdstad van Nederland? En je krijgt als antwoord: ‘Grootschermer’. Grootschermer is een prachtig lintdorp midden in het Eilandspoldergebied. Van welke kant je ook komt, maakt niet uit, want halverwege dit dorp ligt het sfeervolle Café-Restaurant Het Genot van Grootschermer. Of je nu komt wandelen, fietsen, varen of rijden, dit gastvrije horeca-etablissement kun je niet missen. Buiten vanaf het ruime terras met aanlegsteiger voor kano’s en fluisterbootjes heb je een geweldig uitzicht over het weidse polderlandschap. In de verte zie je de prachtige kerktorens van Schermerhorn, West Beemster, De Rijp en Graft.

“Een sfeervolle en gastronomische beleving in de polder.”

Binnen in het restaurant voeren warme tinten de boventoon. De handgemaakte eikenbar is een toonbeeld van smaak en eenvoud. De grote feestzaal is geschikt voor muziek, dans en toneel. Binnen een jaar hebben Kees en Chantal Blokdijk een bedrijf neergezet waar Grootschermer trots op is.

Dit horecateam bieden u een verrassende, sfeervolle, gezellige en gastronomische beleving. Dat kan ook niet anders, want Kees is een telg uit de bekende horecafamilie uit De Rijp, ter- wijl Chantal laatstelijk werkzaam was als gastvrouw in het wellnesscentrum van Fort Resort Beemster. Tezamen met chef-kok Rick Timmer en Daphne Heilema vormen zij een ijzersterk team, dat aan al uw culinaire wensen kan voldoen.

En dat alles met een brede glimlach en een luisterend oor. Bon appetit!
Het menu is terug te vinden via: www.hetgenotvangrootschermer.nl