Groepsaccommodatie De Bietenhaven is inmiddels een begrip geworden bij zowel particulieren als bedrijven. Sinds 2006 wordt de
boerderij met veel enthousiasme verhuurd door Ellen Verbart en Simone Kramer.

Familie, een vriendengroep of een ver-eniging brengen een weekend, midweek of week bij ons door. Soms om een bijzondere gelegenheid te vieren zoals de 80ste verjaardag van oma, soms om uitstapjes te maken in Noord-Holland en soms gaat het alleen om een weekend samen te zijn met de groep.

Wij hebben al zangkoren en roeiverenigingen tot yogagroepen en schaakclubs mogen ontvangen. De diversiteit van de gasten maakt het voor ons elke keer weer bijzonder om hen te verwelkomen. Ook de zakelijke markt vindt onze
accommodatie. Wij merken dat bedrijven liever kiezen voor de ongedwongen huiskamersfeer dan voor een vijfsterren-hotel. Bij ons hebben ze de hele boerderij voor zichzelf. Het vergaderarrangement kan op basis van zelfverzorging of geheel door ons worden verzorgd.

Er zijn twaalf, meest tweepersoons, slaapkamers. De eigentijdse kamers onderscheiden zich door een combinatie van ruimte, licht en een eikenhouten vloer. Naast de woonkamer en keuken hebben wij nog een recreatie- c.q. vergaderzaal van 35 m2.

Op onze website vindt u meer informatie en foto’s.

Met vriendelijke groet,
Ellen en Simone