Mijn naam is André de Jong, geboren in de Reguliersdwarsstraat te Amsterdam en getrouwd met Tilly Twint, geboren in de Beemster aan de Westdijk. Na gewerkt te hebben bij o.a. Shell Amsterdam, De Graaf afvalbeheer Purmerend, Shanks International en Beelen sloopwerken te Amsterdam, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

In januari 2013 hebben wij het Garagebedrijf De Egel Banden in Hoorn overgenomen. Dit bedrijf heeft een rijke historie: opgericht in 1956 in de Egelantierstraat in Amsterdam (vandaar de naam De Egel), en vervolgens door groei verhuisd naar Oosterleek in West-Friesland, achterin een boerenschuur. Hier ging de groei gestaag verder: de toenmalige eigenaar heeft samen met zijn zwager de overstap gemaakt naar het Keern 39 te Hoorn, waar tot vandaag de dag het bedrijf nog steeds gevestigd is. Langzamerhand hebben zij er een universeel garagebedrijf van gemaakt wat inhoudt dat alle merken auto’s van Hybride, diesel, benzine en gas voor service & APK terecht kunnen, van versnellingsbakrevisie, motorrevisie, aircoservice tot het uitlijnen van de auto.

“De Egel, meer dan alleen banden!”

Ons team bestaat uit 10 personeelsleden, parttime en fulltimers, waarvan 4 gecertificeerde monteurs. Wij verkopen alle merken banden, zoals Goodyear, Michelin, Uniroyal, Vredestein, Continental, Kleber, Nankang, BF Goodrich, Fulda, Hankook, Dunlop en andere merken. Ook voor elk seizoen hebben wij banden in voorraad: zomer- winter en allseasonbanden. De meest uiteenlopende merken lichtmetalen en stalen velgen zijn bij ons verkrijgbaar. Ook slaan wij ook uw winter- of zomerbanden op in ons eigen bandenhotel.

Wij geven service aan caravans. Bovendien verzorgen wij service en APK aan kleine/ grote campers en lichte bedrijfswagens tot 3500 kg. Tevens werken wij met de hooggekwalificeerde olie en smeermiddelen van Shell.

Een half jaar geleden zijn wij dealer geworden van Boedelbak voor het huren van een aanhangwagen. Bel ons voor een reservering of ga naar onze website en maak daar uw afspraak.
Ook zijn wij dealer van Rent- A-Skibox: ga naar de site van Rent-A-Skibox en doe daar uw bestelling, deze wordt bij ons afgeleverd en door ons vakkundig gemonteerd.

Als u in één van onze diensten geïnteresseerd bent of advies nodig heeft, bel ons: 0229- 235350 of stuur een e-mail via de website www.egelbanden.nl of info@egelbanden.nl
Kom vrijblijvend langs, al is het om eens kennis te maken met ons bedrijf, u bent van harte welkom. Tot spoedig!