Vanaf 2 november opent C’Me Fashion haar deuren! Een trendy kledingzaak met betaalbare mode. Chiara Molenaar (23) gaat deze winkel op een unieke locatie in De Rijp  runnen. Hoewel het misschien niet erg voor de hand ligt om in deze tijd een kledingzaak te beginnen, heeft Chiara haar concept goed uitgedacht.

“Ik wil de dorpskern van De Rijp opfleuren en levendiger maken  met mijn winkel. Het moet een plek worden, waar je onder het genot van een kopje koffie of thee, een super outfit kunt scoren. Wij verkopen geen dure merkkleding. Een bewuste keuze. Wij willen de kleding betaalbaar houden, zodat we snel kunnen rouleren met onze kleding & accessoires.”

Elke maandag gaat ze op zoek naar nieuwe en bijzondere spullen.

“Juist omdat we in een dorp zitten kopen we bewust maar één maatserie in per artikel zodat de winkel er elke keer weer anders en verrassend uitziet. Het winkelen blijft zo interessant en je hoeft niet perse naar de omliggende steden voor iets nieuws.

Daarom durf ik deze stap aan en hoop u binnenkort als klant te mogen ontmoeten. Ik richt mij niet op een speciale doelgroep: mannen én vrouwen zijn welkom!”

See you at C’Me!