Het zijn moeilijke tijden in de bouw en industrie en een ieder doet zijn best om de eindjes aan elkaar te knopen. Om te overleven zal men zich moeten onderscheiden in de markt zodat er eerder naar u zal worden gevraagd en dat er na een uitstekende samen- werking ook weer naar uw bedrijf zal worden gevraagd. Avan Safety helpt hierbij!

‘Ik werk veilig of ik werk niet!‘

Veiligheid is al jarenlang een belangrijk onderdeel tijdens de meeste aanbestedingen maar uiteindelijk wordt de veiligheid in de meeste gevallen omwille van de aanneemsom en snelheid van het uitvoeren van de werkzaamheden toch in veel gevallen tekort gedaan. Veiligheidsproducten zijn de laatste jaren wel een algemeen geaccepteerd voorkomen in de bouw. AVAN Safety heeft de mogelijkheden om het juiste advies te kunnen geven en veiligheidsartikelen op maat voor een ieder in de bouw te bestellen. Onze jarenlange ervaringen als leidinggevende in de bouw en als veiligheidsdeskundige, geven ons het inzicht om voor een ieder het juiste advies op veiligheidsproducten te geven.

Ook is AVAN Safety in de mogelijkheid om voor zeer scherpe prijzen aan de klant te leveren uit een heel breed aanbod en daarnaast hebben wij ook een huismerk welke in kwaliteit niets onderdoet voor de gevestigde merken maar waarvan de prijs echt zeer interessant is te noemen.

Graag komen wij bij u langs om geheel vrijblijvend, in overleg, een juist advies voor uw meest gebruikte veiligheidsartikelen te kunnen geven.