CE Markering – Machinerichtlijn – RI&E – Veiligheidskundigen – Arbo

AVAN BV is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in: CE markeringen volgens de Machinerichtlijn, Risico Inventarisatie volgens de richtlijn arbeidsmiddelen en alle overige Arbo gerelateerde zaken waar u als werkgever mee te maken krijgt.

In 2006 gestart als eenmanszaak op de ‘zolderkamer’ van Patrick van Reijn is het bedrijf inmiddels gegroeid tot een serieuze speler in de Arbo wereld. Gespecialiseerd in machineveiligheid zijn zij huisleverancier voor o.a. diverse waterschappen, waterbouwkundige (onder)aannemers, gemeentes en diverse andere overheidsinstanties. Ook in de industriële sector is AVAN BV een bekend gezicht en adviseren zij diverse (zeer) grote en kleine gerenommeerde bedrijven. De zolderkamer werd na 6 jaar te klein en sinds 2012 is het bedrijf gevestigd aan de M.C. van Voordenstraat op de Volger in De Rijp.

‘van zolderkamer tot serieuze speler‘

Het gaat goed met het bedrijf, Van Reijn: ‘Ik ben er ook enorm trots op dat wij zaken doen met bedrijven als Verkade, Stork, Provincie NH, HHNK, Aan de Stegge en niet te vergeten Heineken want dit zijn natuurlijk hele grote bedrijven. Kijk, dat betekent dat we het goed doen’.

Voor bierbrouwer Heineken heeft AVAN BV in 2013 de 33 Kelderbierwagens van CE markering voorzien. Iedere Kelderbiervrachtwagen die in Nederland de café’s voorziet van bier is door het bedrijf getoetst. Een geweldig mooie opdracht, Van Reijn: ‘afgezien van de schitterende opdracht ben ik ook blij eindelijk eens iets inhoudelijks te hebben kunnen toevoegen aan de andere kant van de bar’.

In augustus 2013 zijn er 5 werknemers in dienst bij het bedrijf. Echtgenote Cynthia van Reijn draagt als administratieve kracht haar steentje bij en sinds 1-4-2012 is Han Aries in dienst gekomen. Han volgt op dit moment de opleiding Middelbaar Veiligheidskundige en is nu al zeer bedreven in zijn vakkundige adviezen.

Wilt u eens nader kennismaken kom dan gerust eens bij ons langs.

www.avan.nl / 0299-720037