Al decennia lang is Ascoba in onze omgeving bekend als makelaardij en assurantie kantoor.

Sinds enige jaren is er een nieuwe loot aan de stam van Ascoba: Dienstverlening in huur, verhuur en beheer. Verhuurmakelaar Mike Bartels is hier de specialist. Hij treedt op als bemiddelaar bij het huren en verhuren van onroerend goed en voert namens eigenaren het beheer over verhuurd onroerend goed.

‘Dienstverlening in huur, verhuur en beheer.‘

Bij het verhuren van uw onroerend goed komt veel kijken, met name de juridische kant wordt nogal eens onderschat.

Weet u bijvoorbeeld dat verkoop van verhuurd onroerend goed geen reden is voor een huuropzegging? Dat het opmaken van een inspectie rapport voor de sleuteloverdracht van groot belang is? Dat huur een zogenaamde brengschuld is en vooraf verplicht te betalen is? Specialisten werk dus, dat verhuren en huren. Mike Bartels weet daar alles van.

U besluit te verhuren.
Ascoba Verhuur stelt dan, na opname van het te verhuren object, samen met u de huurprijs vast. Uw te verhuren object wordt gepresenteerd aan gegadigden in het bestand van Ascoba en op www.funda.nl, www.pararius.nl, www.ascoba.nl en diverse andere websites.

Ascoba Verhuur organiseert bezichtigingen en stelt kandidaten voor. De huurovereenkomsten worden in tweevoud opgesteld en de kandidaat gegevens worden gecontroleerd. De sleuteloverdracht en het inspectie rapport bij oplevering wordt voor u geregeld. Als u besluit om het beheer professioneel onder te brengen bent u bij Ascoba Verhuur ook aan het juiste adres.

U kunt nader informeren bij Ascoba Verhuur voor een persoonlijk en op maat gesneden aanbieding van diensten.

De kracht van Ascoba kort samengevat: een hecht familiebedrijf, persoonlijk contact en een jarenlange ervaring in de omgeving op het gebied van onroerend goed en assurantiën. Komt u gerust op de koffie, bij ons in de Rechtestraat 65 naast het Raadhuis van De Rijp.