Wordt een nieuw te bouwen woning de wens die in vervulling gaat? Is een verbouwing een uitdaging, of is de bouw eigenlijk een opeenstapeling van barricades en onoverzichtelijkheden? Voor ons niet.

Aannemersbedrijf Verbart is in de periode van 1996 tot nu gegroeid van een eenmanszaak tot een middelgroot aannemersbedrijf in zijn huidige BV-vorm. Onze bouwprojecten zijn divers: van het plaatsen van een dakkapel tot de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw, van het restaureren van een gevel tot de nieuwbouw van een stolpboerderij. Hierin kunnen wij in elke
bouwfase instromen: vanaf het ontwerp tot en met de nazorg. Wij zijn een bouwonderneming die staat voor doelgericht werken, creativiteit, eerlijkheid en kwaliteit.

U wordt vooraf geïnformeerd over de mogelijkheden, kosten, werkwijze en realisatie van uw bouwobject. Ons ontwerpbureau kan vanaf het allereerste moment meedenken. Onze BNI-architect zet een ontwerp op naar aanleiding van uw opgestelde pakket van eisen.

In de open calculatie staan alle posten van de bouw en is bespreekbaar in welke vorm de bouw gerealiseerd kan worden, rekening houdend met uw budget.

Naast de uitvoering op het werk zelf heeft Verbart de mogelijkheid om bouwonderdelen zelf te kunnen prefabriceren in onze eigen machinale houtbewerking. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, scharnierkappen en/of kozijnen.Deze machinale leent zich daarnaast uitstekend om specialistisch werk op maat te kunnen maken zoals dakranden, makelaars en op maat gemaakte interieurontwerpen.

Het is voor ons team een uitdaging om diversiteit te hebben in de verschillende grootten en aanpakken van bouw. Geen enkel bouwproject is hetzelfde: wij behandelen elk project persoonlijk en uniek. Wij werken volgens de normen van vandaag met duurzame materialen en modern materieel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Rob Verbart

Noordschermerdijk 7a
1842 EL Oterleek
T. 072 5725082
E. info@verbart.nl
www.verbart.nl