DE RIJP- Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV is al ruim zestig jaar werkzaam in de regio. En ook in Amsterdam, waar de onderneming al jarenlang eervolle opdrachten mag uitvoeren.

Het familiebedrijf bestrijkt een breed palet: van het aanbrengen van een deurkruk tot en met het bouwen van een compleet nieuwe woning, (stolp)boerderij of bedrijfshal. Ook wordt er veel renovatiewerk, alsmede klein en groot onderhoud voor particulieren en VvE’s uitgevoerd.

De eigen machinale werkplaats is hierbij een groot voordeel gebleken. Het stelt het bedrijf in staat om snel en op maat voor haar klanten te reageren, bijvoorbeeld als er ergens een kozijn of onderdorpel moet worden vervangen. In de eigen machinale werkplaats worden tevens veelvuldig prefab dakkapellen, of complete prefab schuren en op- en aanbouwen vervaardigd. Zo zijn de vier unieke kiosken aan de Gedempte Gracht in Zaandam ieder afzonderlijk prefab gebouwd in het eigen bedrijfspand op industrieterrein De Volger. Naast prefabbouw neemt ook de vraag naar onderhoudsarme materialen toe. De Rijper onderneming heeft hiervoor de kennis en ervaring in huis.

Voor een soepel bouwproces is een goede voorbereiding van essentieel belang, evenals duidelijke afspraken. Aannemersbedrijf M. Duinmaijer staat de klant graag bij met raad en daad. Aan de hand van de wensen van de klant wordt er meegedacht, zodat het resultaat niet alleen technisch van een zeer hoog niveau is, maar ook volledig aan de behoefte van de klant voldoet. En niet onbelangrijk ook ten aanzien van de kosten zijn er vaak mooie alternatieven voorhanden.

Wie voor Duinmaijer kiest, kiest voor zekerheid. De zekerheid dat het goed komt. De medewerkers zijn vaak kritischer dan de klant zelf. Service staat naast het leveren van kwaliteit bij het familiebedrijf ook altijd hoog in het vaandel. Of dit nu gaat om het vervangen van een glaslat, het verhelpen van een klemmende deur of complete nieuwbouw.

Elke klant is belangrijk, aannemersbedrijf M. Duinmaijer helpt u graag!