Met precies 15 jaar ervaring in Informatie Technologie heeft Reza een flinke bagage aan IT- kennis. Deze kennis wil hij graag delen. Met 52West IT heeft de gemeente Graft-De Rijp een serieus, servicegericht computerservicebedrijf waarbij persoonlijke aandacht een van de speerpunten zijn. Door een zeer sterk netwerk van marktleiders in hardware, software en supplies, kan 52West IT haar klanten optimaal bedienen.

IN HET KORT
Vanuit een kantoor aan huis is Reza elke dag met plezier en volle overtuiging bezig met zijn bedrijf. Elke dag zoeken naar de beste oplossingen voor klanten, waarbij er ook gelet wordt op de kosten. Deze zoektocht heeft ertoe geleid dat 52West IT haar klanten op elk front optimaal kan bedienen. Of u nu op zoek bent naar computerhulp, een USB- kabeltje of complete computersystemen voor de afdeling van uw bedrijf, 52West IT heeft het.

VISIE
Met 15 jaar ervaring in IT heeft Reza veel gezien. Als data-integratiespecialist heeft Reza ook met allerlei technische snufjes en vooral nieuwe technieken op hardwaregebied te maken. ‘Voorlopen op de techniek, klanten op de hoogte brengen wat er morgen te wachten staat..’ Met deze visie wil 52West IT een nieuwe weg inslaan voor zowel de thuisgebruiker als het MKB.

COMPUTERHULP & ONDERHOUD
Heeft u een probleem met uw computersysteem of notebook? Bent u uw foto’s kwijt geraakt? Maakt uw notebook veel lawaai? Is uw computer te traag? Dit is slechts een greep van alle computerproblemen die 52West IT zeer kundig kan oplossen. Waar de standaard cleaners ophouden, gaat 52West IT verder! Met zelf ontwikkelde software is uw systeem weer als nieuw! Voorkomen is beter dan overkomen. Laat u adviseren door 52West IT!

WAT KOST HET?
52West IT hanteert voor onderhoud een vast tarief van €35. Uw apparatuur wordt gratis opgehaald en thuisgebracht. 52West IT hanteert geen verborgen kosten zoals opstart-, voorrij- en onderzoekskosten! Ook ‘no cure no pay’ is van toepassing. Voor reparaties ontvangt u eerst een offerte die met u besproken wordt.

‘Computerhulp in Optima forma!’

OVERIGE DIENSTEN
Wilt u uw nieuwste aanwinst laten verzekeren? Natuurlijk kan dat bij 52West IT! Vanaf €59 bent u 3 jaar lang verzekerd met een wereldwijde dekking. Wilt u minimaal 35% besparen op uw printkosten? Vraag naar de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een antivirusprogramma dat ècht doet wat het belooft? Vraag naar de demo en u wilt niet meer anders. Velen zijn u voorgegaan!

ZEKERHEID & VEILIGHEID
52West IT is aangesloten bij ICTWaarborg. Deze brancheorganisatie stelt hoge eisen aan hun leden met betrekking tot kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Uw aankopen en/of reparaties zijn altijd in goede handen!

www.52west-it.nl –  info@52west-it.nl – 0614896469